Choď na obsah Choď na menu

Messi endelig scoret på Buffon!

13. 9. 2017

Teltespillet i Champions Leagues første gruppespillets matchedag i 2017 var konkurransen mellom Barcelona og Juventus på Camp Nou. Som alltid er tilfellet når disse to klubber møtes, var historien om konkurransen nummer 10 billige Barcelona drakt 2017/18 eier Lionel Messi vs Gianluigi Buffon.

Ved å skrive inn kampen, hadde Messi aldri scoret på Buffon. Men verdens største spiller brøt sin ande mot verdens største keeper med et mål i det 45. minutt for å bidra til å drive Barcelona til en 3-0-seier. Messi drakt barn til salgs nettbutikk.

Og hva et misvisende fantastisk mål det var. Messi spilte en en-to med Luis Suarez på toppen av boksen på en Barca-teller før han skutt forbi Buffon for 1-0 ledelsen.

Med en til slutt i sin konto mot Buffon ventet Messi ikke lenge om å fordoble den. Han scoret igjen i 69. minutt for å gi Barcelona en 3-0 ledelse mot en av de beste forsvarene i verdens fotball. Tviler om Barcelona som oppdaget etter en dårlig visning i sommeroverføringsvinduet fordampet med denne lys-ut viser.