Choď na obsah Choď na menu

Paul Pogba ledet Manchester United slo Manchester City 3-2

8. 4. 2018

Nummer 6 billige fotballdrakter eier Paul Pogba slått spillet rundt for Manchester United da de produserte et fantastisk comeback å vinne 3-2 mot Manchester City på Etihad Stadium og nekte sine flotte rivaler tittelen.

City syntes på randen av å bli kronet mestere på søndag (NZ-tid), etter at Vincent Kompany og Ilkay Gundogan-mål satte dem 2-0 etter 30 minutter av deres derby-sammenstøt med Manchester United. Manchester United drakt 2017/18 til salgs nettbutikk.

Men en fantastisk andre halvdel av United, som ble utløst av to Paul Pogba-mål innen to minutter, så bortside-seglen en usannsynlig 3-2-seier på Etihad Stadium. Chris Smalling scoret vinneren for andreplassen United, som reduserte gapet til City til 13 poeng.